top of page

Events voor bedrijven ... Horeca, onderneem nu!

"Bedrijven zullen de kosten voor het organiseren van evenementen tot 31 december ook volledig kunnen aftrekken, in plaats van 50 procent nu." Dit is wat we lezen in de recent verschenen relance-maatregelen van de overheid voor onze economie.


Horeca-ondernemer, u bent de laatste maanden super actief en creatief geweest in het bedenken van heel wat alternatieve concepten om zo toch enige vorm van rendabiliteit te kunnen genereren in uw zaak, ook tijdens de lock-downperiode. Proficiat daarvoor!

Als Horeca Optima hadden we de eer en het genoegen om heel wat van deze sterke initiatieven te kunnen ondersteunen met mooie resultaten tot gevolg.


Daarom vestigen we nu uw aandacht er op, als horeca-ondernemer, om ook met deze nieuwe ondersteunende maatregel vanuit de overheid aan de slag te gaan. Er zijn écht wel creatieve marketing-acties mogelijk om bedrijven warm te maken om van dit voordeel gebruik te maken. Kortom, niet aarzelen, gewoon doen! Uiteraard zijn wij een vat vol ideeën en willen onze expertise graag met u delen. Succes en tot binnenkort.


Reginald

Horeca Optima58 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page