top of page
Profiel
Lid sinds: 27 sep 2019
Posts (4)
![](https://static.wixstatic.com/media/a27d24_5ca72dba14f543b09ecdaea3a9ffc3e9~mv2.jpg/v1/fill/w_403,h_275,al_c,lg_1,q_85,enc_auto/a27d24_5ca72dba14f543b09ecdaea3a9ffc3e9~mv2.jpg)
11 aug 2020 ∙ 3 min.
Hospitality 2.0 : wat kunnen we leren van Japan?
In Japan zit social distancing al jarenlang in de cultuur verweven. Toch viert de horeca in dit land hoogtij en speelt servicegerichtheid...
179
0
![](https://static.wixstatic.com/media/e558e8_ee55bf4258724ed487539ac94d3473dc~mv2.jpg/v1/fill/w_403,h_268,al_c,lg_1,q_85,enc_auto/e558e8_ee55bf4258724ed487539ac94d3473dc~mv2.jpg)
8 jul 2020 ∙ 1 min.
Stad Antwerpen pakt uit met extra maatregelen ter ondersteuning van de horeca
De heropstart van onze geliefde horeca is niet voor elke ondernemer even evident. Heel wat steden en gemeenten nemen daarom extra...
97
0
1
![](https://static.wixstatic.com/media/11062b_1dfc7415d27c4bac96a154ed995b3d80~mv2_d_2974_2218_s_2.jpg/v1/fill/w_403,h_301,al_c,lg_1,q_85,enc_auto/11062b_1dfc7415d27c4bac96a154ed995b3d80~mv2_d_2974_2218_s_2.jpg)
24 jun 2020 ∙ 2 min.
Een mooie ervaring vol zin voor creativiteit en ondernemerschap in de horeca
Als Horeca Optima werden we uitgenodigd door marketing strateeg Kurt Ostyn van MEX United om hem te ondersteunen bij een nieuwe opdracht...
53
0
1
Reginald Bouw
Beheerder
Meer acties
bottom of page